Нека твојот Талент биде виден

by zocipro
logo-SPORT
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
Дали Вашиот сон е да станете професионален фудбалер? Дали би сакале да бидете дел од најдобрите светски лиги? Доколку на Вашиот талент и упорност им е потребен само мал стимул и шанса да биде виден. Тогаш, Спорт Талент може да Ви помогне и ќе Ви овозможи да бидете дел од две светски признати фудбалски академии. Имено, се проект кој преку нашите партнери односно амбасадорите на овие два клуба имаме можност за нашите талентирани фудбалери да бидат дел од овие академии, со што директно би учествувале во нивните редовни тренинзи, сместени во нивните академии што опфаќа целосна покриеност во однос на спортски режим и исхрана. Почитувани таленти, почитувани тренери и нивни родители за повеќе информации околу цената за минимум едномесечно претставување и обсервирање во една од академиите на ФК Мец – Франција или ФК Ваљадољид – Шпанија обратете се на емаил [email protected] или 075 339 519, како и останете во тек со нашите идни проекти за апенинскиот полуостров.   Спортски Поздрав СПОРТ ТАЛЕНТ
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!