Проба во Перуџа Јуни 2019

by macedoniasport.com
  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn
ИСМ како академија Ви овозможува да Вашиот талент биде надограден, виден и препознат директно преку нашата специјализирана програма која вклучува паралелно образование и професионален тренинг. Тоа е најдобриот пат за сите идни професионалци и без малку да бидете дел од веќе многу познати кои го направиле истиот чекор и развој. Имено, програмата се однесува на непрекинат престој од еден до девет месеци, односно цела школска година, со што покрај професионалниот тренинг и услови ќе бидете под постојан надзор и од едукативен, односно образовен кадар. Единствено што преостанува на Вас е Вашиот талент биде на дело директно против познатите фудбалски школи и академии од поголемиот дел од Италија, па следен чекор да бидете дел од нашето големо семејство на професионалци кои успешно настапуваат низ италијанските и европските клубови. Шансата за бесплатна стипендија и можност за проба во Италија, а прилагодено на нашите услови е преку селективниот камп во Охрид кој ќе се одржи од 10-13 Јуни. Не ја исклучуваме можноста да на едната од двете годишни селекции кои ги извршуваме во Перуџа да учестуваат и други учесници од регионот освен двата најдобри од селекцијата во Охрид. Повеќе инфо можете да добиете секое време на нашиот контакт телефон или емаил адреса.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!