РБ Голмански Камп Улцињ 2017

by zocipro

  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn

РБ Голманските кампови предводени од еден од најдобрите тренери за голмани на овие простори, Бранислав Радојчиќ (специјалист за работа со голмани УЕФА лиценца) продолжуваат и завршните припреми на веќе шестиот се во завршна фаза. Спорт Талент и овој пат со огромна поддршка како продолжение на одличната соработка во досегашниот период Ви го предлага овој исклучително корисен и напреден камп за сите голмани од 8 до 18 години.

Како и на секој од претходните кампови сите учесници низ заедничката дружба, професионалната организација и современите тренинзи успеваат значително да се надоградат и развијат својот талент, вештини и знаење.

Кампот овој пат ќе се одвива во прекрасниот Улцињ од 17-ти до 24-ти јуни, за кој период се планирани осум тренинзи со најнови методи за работа. Сместувањето (седум полни пансиони), голманската опрема, маици како и завршни дипломи се вклучени во вкупната цена и е во целосна организација на РБ голмански кампови.

  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn
Начинот на пријава е едноставен, преку емаил: [email protected],

преку телефон на број 075 339 519 или преку Facebook https://www.facebook.com/sporttalentbitola/

Вкупната цена за новите учесници изнесува 15 000 денари, а за сите голмани кои веќе учествувале следува дополнителен попуст односно 13 700 денари.

 

Спортски Поздрав,
СПОРТ ТАЛЕНТ

 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!