Селективен Камп Охрид 2019

by zocipro

  • sporttalentbitola
  • Google+
  • Pinterest
  • Print Friendly
  • LinkedIn

Италија ги избира Најдобрите – Охрид  2019

Двајца од најдобрите селектирани учесници ќе имаат можност да ги претстават своите квалитети и талент во Италија. Селектирањето се одвива во текот на целото траење на кампот од страна на официјален претставник, односно скаут на академијата.

Време на одржување:  од 10-ти до 13-ти Јуни, почеток 11 часот

Право на учество: Играчи со наполнети од 10 до 18 години и извршен редовен медицински преглед од спортска медицина

Сместување со полн пансион: Хотел  City Inn во центарот на градот

Организација и терен:  тренинзите ќе се одвиваат на стадионот на СРЦ Биљанини извори. Обезбеден превоз од хотел до терен и обратно.

Опрема и дополнителни придобивки: Секој учесник добива комплетен дрес и штуцни, како бесплатна регистрација за понатамошно следење и обсервирање од ИСМ. Следуваат и изненадувања од нашите фудбалски интернационалци.

Гости на настанот освен скаути и агенти од други земји ќе имаме и во тренерскиот тим, особено од соседните земји.

Вкупна цена за учество изнесува само 9600 денари за сите навремени комплетни пријави до 01.04.2019 година.

Начин на плаќање: вирмански на жиро сметка 200002712343577 на организатор Спорт Талент, цел на дознака: Учество на селективен камп Охрид 2019 година со име и презиме на учесникот.

Повеќе на: scoutforitaly.com или директно ПРИЈАВА за СЕЛЕКТИВЕН КАМП!

 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!