Скаутинг Тестови во Италија

by zocipro
Спорт Талент покрај работното лето околу нашите професионални фудбалери, повторно Ви овозможува на најталентираните играчи се докажат и со тоа заработат професионален договор, односно можност да ги прикажат своите квалитети и талент и надвор од Македонија. Имено, станува збор за конкретни скаутинг тестови за неколку италијански клубови, на едно место во Пиза-Италија, каде преку шест дневен скаутинг тест ќе бидат презентирани пред скаутите и претставниците од клубовите: Ливорно, Емполи, Фиорентина и Писа. Датуми на одржување: 26-31 Август 2018 година. Генерации кои ќе бидат опфатени се следните: -играчи родени: 2004 година и постари, односно до играчи родени 1996 година (1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 год.) Цената на целата организација изнесува: 34 000 денари (550 ЕУР), која вклучува: хотелско сместување со полн пансион, административни такси и осигурување, како и транспорт од аеродромот во Писа до локацијата хотел. Заинтересираните кандидати со нивни основни податоци, можат да се обратат на добро познатиот емаил: [email protected] или телефонски на 075 339 519. Спортски Поздрави и успех на сите учесници, СПОРТ ТАЛЕНТ Битола
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn
 • sporttalentbitola
 • Google+
 • Pinterest
 • Print Friendly
 • LinkedIn

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!